A győri ETO Akadémia otthonában játssza első idegenbeli bajnoki mérkőzését a Kaposvári Rákóczi. Az NB III. Nyugati csoportjának negyedik mérkőzése, vasárnap 16.15 órakor kezdődik a Kaposvár számára - írja a klub honlapja

"Pozitívan tekintünk az előttünk álló mérkőzésre. Lépésről-lépésre haladunk, lehet látni, hogy még mindig alakulóban van a csapat. Bár továbbra is az építkezés fázisában vagyunk, de biztató jelek már így is vannak, így úgy gondolom, itt az ideje megszerezni az első győzelmet" - nyiltakozta a klub honlapjának Gál Mátyás, a csapat védekező játékosa.

A győriek eddig még nem szerepeltek hazai környezetben. Az elmúlt három bajnokijukon viszont így is megőrizték veretlenségüket, hiszen egy győzelem mellett kétszer is ikszeltek, s az így megszerzett öt pontjukkal a nyolcadik helyen állnak a táblázaton.

"Ebben az NB III.-as bajnokságban mindenki meg tud verni mindenkit. Nekünk nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy a Győrben lesznek-e visszajátszók, milyen kezdővel lépnek majd pályára. A saját játékunkkal kell foglalkoznunk, azt szeretném, ha dominálnánk és hozzánk alkalmazkodna a Győr. Örülnék neki, ha kijönnének azok a dolgok, amik az előző meccseken nem, azaz utolsó harmadban is hoznánk higgadt döntéseket. A csapat abszolút rendben van fizikálisan és taktikailag is. Ezúttal nem kellett szerdán játszanunk, így jobban fel tudtunk készülni a hétvégi bajnokira. Az edzésmunkával és motiváltsággal soha nem volt probléma, csak le kell, hogy tisztuljon a játékunk és garantált lesz a győzelem" - tette hozzá Gál Mátyás.

A mérkőzés az eredeti időponthoz képest később, 16.15 órakor kezdődik majd az ETO Parkban.

Címkék: Győr, Rákóczi, sport, labdarúgás, Kaposvár