A Szekszárdi UFC stadionjában vívott felkészülési mérkőzést a Kaposvári Rákóczi. A szintén harmadosztályra készülő tolnai gárda ellen számos fiatal játékossal és próbázóval állt fel a zöld-fehér együttes. A kaposváriak összeszokatlansága miatt főként a hazaiak domináltak, akik a második félidő elején, egy labdaszerzés után Wirth Dániel góljával kerültek előnybe. A Rákóczinak sikerült válaszolnia az utolsó percekben, miután Orsós Tamás tizennyolc méterről lőtt a jobb alsóba - írja összefoglalójában a klub honlapja.

"A srácok heti edzésmunkájával elégedett voltam, sok mindent megcsináltak, de az látszik, hogy még nagyon az elején járunk. Lassú lépésekkel, sok türelemmel és kevesebb elvárással formát tudunk majd adni a játéknak, de ez az építkezés lehet, hogy az első öt-hat fordulóig is eltart. Addig is meg kell erősödnünk, hiszen négy-öt embernek tudom csak a helyét, a csapat másik felét még nem igazán látom. A fiatalok viszont csináltak biztató dolgokat, azonban vannak még vadhajtások, amiket le kell nyesegetni." - összegzett a mérkőzés után a Rákóczi vezetőedzője Nagy Tamás.


Szekszárdi UFC–Kaposvári Rákóczi FC 1–1 (0–0)
Szekszárd, 100 néző. V.: Kovács T. (Képéter, Kövesdi).

Szekszárdi UFC: Matesz (Bognár Zs., 65. p.) – Fekete (Horog, 62. p.), Tratnyek, Rácz, Füredi (Temesi, 77. p.) – Lékó (Héhn, 75. p.) – Járvás (Juhász L., a szünetben), Budai, Szeles (Béla D., a szünetben) – Wirth (Gellér, 62. p.), Péter A. (Sütő, 70. p.). Vezetőedző: Turi Zsolt.

Kaposvári Rákóczi FC I. félidő: Pogacsics – Tarnóczi, Lakatos G., Ladányi, Fehérvári – Gál – Zvara, Balog A. – Borbély, Jerkovic, Bíró. II. félidő: Ipacs – Tarnóczi (Sólyom, 60. p.), Ladányi, Gál (Baki, 70. p.), Rituper – Szederkényi, Zólyomi – Orsós, János N. (Fehérvári, 82. p.), Németh K. (Jancsó, 70. p.) – Mayer. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerzők: Wirth (55. p.), illetve Orsós (90. p.).

Címkék: edzőmeccs, Kaposvári Rákóczi, labdarúgás, sport