Ezúttal is a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiára támaszkodva tudta csak vállalni a bajnoki mérkőzést a Kaposvári Rákóczi NB II-es labdarúgócsapata, hiszen a kezdőben három, míg a cserepadon nyolc fiatal kapott lehetőséget. Jó hír azonban, hogy Ur László és Erdei Carlo már visszatérhetett a kezdőbe.

A hazaiak fölénye csak az első játékrész derekán mutatkozott meg helyzetekben, de Laky Lászlónak csak egyszer kellett bravúrt bemutatnia, amikor egy szabadrúgás után Dlusztus András bal felsőbe tartó fejesét tolta szögletre. Ezt követően viszont majdnem előnybe került a Dorog, hiszen Vígh Ádám ollózott a felső kapufára, majd tíz perccel később Girsik átlövése találta el a bal kapufát. 

A második játékrészben még nagyobb nyomás alá helyezte a Rákóczit a Dorog, de mégis egy kontra után tudtak vezetést szerezni a hazaiak. A gyors ellentámadás végén Beliczky Gergő adott középre a bal szélről, majd a középen érkező Tóth Barnabás szerencsével, Laky lábai között fejelt a kapuba. A folytatásban nem sokat változott a mérkőzés képe: a dorogiak fölényben voltak, de a kaposváriak pedig becsülettel próbálkoztak az ellentámadásokkal. A mérkőzés hajrájában előbb Csillag Dárius szerzett huszonnyolc méterről egy szépségdíjas szabadrúgásgólt, majd Vígh Ádám passzolt közelről a kapu jobb alsó sarkába. Ezzel pedig el is döntötte a bajnoki pontok sorsát a hazai együttes.


Merkantil Bank Liga NB II. 19. forduló

Dorogi FC - Kaposvári Rákóczi FC 3-0 (0-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Görög Márió (Aradi József, Kulman Tamás)

Dorog: Mursits – Beke, Dlusztus, Lénárth, Szerencsi – Csillag (Zuigéber, 81.) – Girsik (Váli, 87.), Tóth B., Mészáros Á. (Nagyházi, 81.), Beliczky – Vígh Á. Vezetőedző: Fenyvesi László

Rákóczi: Laky – Tratnyek, Ur, Nagy T., Fridrich (Fehérvári, 80.) – Varjas Z. – Sólyom (Dömötör, 80.), Balog (Ladányi, 69.), Erdei, Borbély (Orsós, 63.) – Andrics. Megbízott edző: Kostorják Zsolt

Gólszerző: Tóth B. (49.), Csillag (77.), Vígh Á. (79.)

Címkék: dorog, labdarúgás, kaposvári rákóczi, sport