Nagy küzdelemben nyert a Rákóczi a kisebbik debreceni együttes ellen. A két együttes NB II-es bajnokiját a hazaiak kezdték jobban, Szarka találatára pedig nem is tudtak válaszolni a vendégek az első játékrészben.

A második félidőben is inkább a hazaiak támadtak, a 66. percben ráadásul megfogyatkozott a DEAC. Ennek ellenére nem sokkal később egyenlíteni tudtak a vendégek, a korábbi kaposvári Nagy Krisztián büntetőjével.

A lefújásig mindent megtettek a zöld-fehérek a győzelemért, ennek pedig végül meg is lett az eredménye. Az utolsó utáni pillanatban Andrics Nemanja lőtt a vendégek hálójába, így a Rákóczi végül itthon tartotta a pontokat.


Merkantil Bank Liga NB II - 16. Forduló

Kaposvári Rákóczi FC - Debreceni EAC 2-1 (1-0)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 300 néző. Vezeti: Rúsz Márton (Becséri Gergely, Mohos Milán)

Rákóczi: Pogacsics – Ur, Nagy T., Varjas Z. (Bíró D.76.) – Nagy J., Szabó B., Gál M., Földi, Vachtler – Erdei– Balázs Zs (Andrics a szünetben)., Szarka. Vezetőedző: Várhidi Péter            

DEAC: Szabados – Nagy Z., Orosz , Belényesi, Papp F. – Nagy K., (Karikás 90+1) Nikitscher, Spitzmüller, Sándor T.  – Urbin (Bíró P. 71.) Burai. Vezetőedző: Sándor Tamás

Gólszerző: Szarka (7.), Andrics (93.) ill. Nagy K. (11-esből 70.)

Piros lap: Nikitscher (66.)

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Kaposvári Rákóczi - Debreceni EAC

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Címkék: deac, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport