A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában, vasárnap 17 órai kezdettel a Vasas FC otthonában szólítják majd pályára a Kaposvári Rákóczi labdarúgóit. A találkozót a zöld-fehérek a 15., míg a Vasas a 9. helyről várja.

A Vasas jelenlegi helyezése mutatja, hogy nem legyőzhetetlen az angyalföldi gárda, amely eddig háromszor is vereséget szenvedett a bajnokságban, valamint ötször játszott döntetlent. A legutóbbi három bajnokiját azonban megnyerte az angyalföldi együttes.

A Rákóczi szerdán is pályára lépett a Magyar Kupában, ahol fölényes sikert aratott a BLSZ I.-ben szereplő ASR Gázgyár ellen.

– A szerdai meccsre való utazás többet vett ki a játékosokból, mint maga a pályán töltött idő, hiszen nem játszott mindenki teljes erőbedobással – tette hozzá Várhidi Péter, a kaposváriak vezetőedzője. – Szerencsére sima meccsünk volt, de azért a játékpercek és az utazás benne van a lábakban. Vasárnap újra utaznunk kell, ami egy kicsi monotonitást ad, de emellett is vannak gondjaink. Az alap probléma mellett játékosok is estek ki, ez pedig mindenképp nehezítő körülmény, de azon vagyunk, hogy ezt megoldjuk.

A mérkőzést a Vasas FC Youtube csatornája élőben közvetíti.

Címkék: vasas, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport