Immár hivatalos, hogy október elsején indulnak a női röplabda Extraliga küzdelmei. Az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttese rögtön egy komoly idegenbeli rangadóval kezdi a 2020/2021-es évadot, a Nyíregyháza otthonában. A 14 fordulós alapszakasz február első felében ér véget, ezt követően már kezdődnek is a negyeddöntők, majd az elődöntők és a helyosztók következnek a sorban - közölte szerkesztőségünkkel a klubvezetés.

A Nemzetközi Röplabda Szövetség döntése értelmében minden bajnokságot be kell fejezni április 18-ig. A hivatalos meccsnapoknak a Magyar Röplabda Szövetség a csütörtököt jelölte meg, de természetesen amennyiben nem lesz élő televíziós közvetítés, a Diamant a szurkolóbarát pénteki vagy szombati időpontban szeretné megvívni hazai összecsapásait.

KNRC Diamant ünneplés öröm

Az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttese az első játéknapon rögtön egy komoly rangadót játszik majd a Nyíregyháza otthonában, a második fordulóban pedig az újonc Balatonfüredet látja vendégül az arénában. 

A Magyar Kupa küzdelmei szeptemberben kezdődnek a selejtezőkkel, a kupadöntő a tervek szerint február 20-án vagy 21-én lesz. A szezont egyébként ismét az U15-ös korosztály kezdi, ők már a szeptember 12-i hétvégén pályára lépnek.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: kezdés, Nyíregyháza, diamant, szezon, röplabda, sport