Egy héten belül másodszor küzdött meg egymással a Kaposvári Rákóczi és a Paks, és csakúgy mint a múlthéten, most is 1-1-es döntetlen lett a meccs vége.

A második félidő elején Szabó János fejesével a vendégek szerezték meg a vezetést. Majd egy kaposvári támadást követően Bévárdi Zsombor egalizált a 69. percben.

Íme a mérkőzés két gólja!

- Felemás volt a mérkőzés, mert a második félidő első fele nagyon nem tetszett. Az ivószünetben amit kértem azt maximálisan végrehajtották a játékosok és az utolsó húsz perc már tetszett. A múltkori meccs sokkal jobb volt az nagyon egyben volt, most ez kicsit hullámzóra sikeredett - nyilatkozta a lefújást követően Waltner Róbert, a Rákóczi edzője.

Az élvonalbeli küzdelmeket március 16-án függesztette fel a Magyar Labdarúgó Szövetség és egészen május elejéig nem is tudtak csapatszintű edzéseket végezni a kaposváriak. A kihagyást követően a játékosok formája mellett leginkább a sérülések okoznak fejtörést Waltner Róbertnek.

A zöld-fehérek számára jövő pénteken 20 órától folytatódik az NB I-es bajnokság. Akkor a Zalaegerszeget fogadják majd zárt kapuk mögött.

Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC 1–1 (0–0)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, zárt kapuk mögött. V.: Pillók Á.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Nagy J., Ur, Fodor M. (Nagy T., 28. p.), Hadaró (Farkas A., 38. p.) – Hegedűs D. (Palic, a szünetben), Szakály A. (Yakymiv, 77. p.) – Pintér Á. (Bévárdi, 67. p.), Trebotic, Nagy R. – Ádám M.

Vezetőedző: Disztl László.

Paksi FC: Holczer – Kulcsár D. (Szélpál, 60. p.), Poór (Osváth, 60. p.), Gévay (Windecker, 60. p.), Bertus (Kelemen D., 60. p.) – Kecskés (Balogh B., 60. p.), Báló (Szabó J., 54. p.) – Hahn, Bartha (Szakály D., 60. p.), Bor (Haraszti, 60. p.) –Sajbán M. (Böde, 60. p.).

Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

Gólszerzők: Bévárdi (69. p.), illetve Szabó J. (58. p.).

Címkék: edzőmérkőzés, paks, kaposvári rákóczi, sport