A koronavírus-járvány miatt eddig otthon, egyénileg készültek a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói. Öt hét után – az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva – kedden délután már edzést vezényelt a csapatnak a szakmai stáb.

A játékosok kisebb csoportokban, két helyszínen, a stadion mögötti edzőpályán, illetve a Puskin utcai edzőközpontban kezdték el az edzéseket, így még nagyobb távolságot tudtak tartani egymás között.

Az egészség megóvása érdekében a játékosaink egyénileg érkeznek az edzésekre, nem öltöznek együtt, nem használják a stadion helyiségeit.

Jó volt újra találkozni a játékosokkal és a kollégákkal – nyilatkozta Waltner Róbert, a csapat edzője. – Látszott a srácokon, hogy öt hete nem volt labdás edzésük, páran furcsábban értek labdába, mint az megszoktuk tőlük korábban. Igyekszünk minél gyorsabban visszarázódni a régi kerékvágásba. Egyelőre heti háromszor edzünk közösen, a többi napokon egyénileg készülnek tovább a játékosok. Természetesen az egészségügyi utasításokat igyekszünk minél jobban betartani. Remélem, hogy ebből a helyzetből a csapat, az ország és az egész világ jól jön majd ki. Bár ezt elég nehéz lesz megvalósítani, de pozitívan kell gondolkodni!

Borítókép: illusztráció

Címkék: waltner róbert, kaposvári rákóczi fc, edzés, sport