A válogatott szünet előtt a Paksi FC otthonában lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga NB I. nyolcadik fordulójában. A két zöld-fehér gárda találkozóján szombaton 17 órakor indul útjára a labda.

A nyolcadik forduló mérkőzései után egy kis szünet következik az első, illetve a másodosztály számára, így ebből a szempontból is fontos, hogy csapatunk ponttal, pontokkal távozzon a Paks otthonából - írja a somogyi zöld-fehér klub honlapja.

"Remélem, sikerül megszerezni a három pontot, mint a legutóbbi válogatott szünet előtt. A fiúk remek állapotban vannak, jó hangulatú hetet hagyunk magunk mögött. Külön öröm volt számunkra, hogy az első hazai győzelem alkalmával a szurkolóink mellettünk álltak. A játékosoknak sokkal nagyobb öröm volt így futballozniuk, többen meg is jegyezték, hogy érezték a pályán a szurkolók támogatását" - fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője.

A Pakshoz csak magyar labdarúgókra épít, s együttesünk is ezen az úton halad, (csak három külföldi játékos van a keretben) így ebből a szempontból különleges lesz a találkozó.

A tolnai együttesben eltiltás miatt nem léphet pályára Böde Dániel, így védőinknek nem kell külön készülnie a válogatott erőcsatárra.

Címkék: NB I, Paks, Rákóczi, Kaposvár, sport