Az NB III. Nyugati csoportjának 21. fordulójában, Húsvét vasárnap 16 órakor fogadja a Rákóczi a Puskás Akadémia FC második csapatát.

A zöld-fehérek remek sorozattal a hátuk mögött várják a vasárnapi találkozót. Waltner Róbert csapata tíz mérkőzés óta veretlen, s az utolsó hét bajnokin győztesen hagyta el a pályát.

Ráadásul, a legutóbbi fordulóban, az Érdi VSE elleni rangadón is három pontot szereztek Kollega Krisztiánék.

Az U19-es csapattal már átéltem egy ennél hosszabb veretlenségi sorozatot, hiszen akkor az őszi szezon során csak az utolsó találkozón kaptunk ki, ami 14 mérkőzéses sorozatot jelentett – emlékezett vissza eddigi leghosszabb veretlenségi sorozatára Waltner Róbert, a Rákóczi edzője. – Szeretnénk minél tovább kitolni a győzelmi szériánkat, nap, mint nap ezért dolgozunk. Érden fontos mérkőzésen szereztünk három pontot, amivel csak egy csatát nyertünk meg, de a háborút még nem. A Puskás II. elleni találkozó is ugyanolyan fontos számunkra, mint az érdi rangadó. Az akkor szerzett pontoknak még nagyobb lesz a jelentősége, ha a vasárnapi mérkőzésen is győzni tudunk.

A kaposváriak az előző fordulóban nagy lépést tettek a bajnoki cím felé, hiszen az Érddel szemben már kilenc pont az előnyük.

Csalóka a kilencpontos előny, amivel az Érd előtt vezetünk – mondta Waltner Róbert. – Az Ajkának van két elmaradt mérkőzése, ha azokon nyernek, mindjárt négy pontra csökken a fórunk, bár nem lenne rossz, ha botlanának.

A Puskás Akadémia FC II. jelenleg a hetedik helyen áll a bajnokságban. A tavaszi szezonban még csak két mérkőzést játszottak a Fejér megyeiek. Az elsőn négygólos sikert arattak a Pénzügyőr ellen, míg a másodikon kikaptak a III. kerületiektől.

A két csapat tavaly szeptemberi összecsapásán 4–2-re a Rákóczi győzött.

A vasárnapi mérkőzésen Borsi Bence, Rajczi Péter és Vachtler Csaba sérülés, Balogh Szabolcs betegség, Szakály Attila pedig sárga lapos eltiltás miatt nem léphet pályára. Nagy Krisztián és Hadaró Valentin újra egészséges, és Böjte Patrik is teljesen meggyógyult.

A zöld-fehérek mindennapjairól a Rákóczi TV legújabb adásában láthatnak további részleteket!

Címkék: puskás akadémia, felcsút, kaposvári rákóczi, sport