Erőnléti edzésekkel hangoltak a Diamant-lányok a hétvégi Nyíregyháza elleni mérkőzésre. Csitári Virágék amúgy is fárasztó napokon vannak túl, hiszen a Jászberény hazai legyőzése után, az egyre jobb formát mutató Újpest otthonában maradtak alul.

"Nehéz mérkőzés volt az is, de mentálisan, fizikálisan, taktikailag is maximálisan fel voltunk készítve a mérkőzésre és meg is lett az eredménye. Ugyanez volt a vasárnapi mérkőzésnek az elve, de ott valamiért minden bravúr, siker, pontosság, akarat, valahogy bennünk maradt és sajnos nem sikerült, se szettet, se pontot rabolnunk fenn az Újpest ellen." - árulta el Csitári Virág, az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem liberója. 

Zarka Péter tanítványainak várhatóan vasárnap sem lesz könnyű dolguk. A kaposváriak az idei szezonban már háromszor is találkoztak a nyírségiekkel, és mindháromszor a Fatum örülhetett. Azóta Eva Rutarová személyében egy újabb légiós is csatlakozott hozzájuk, így már nyolc külföldi található a tavalyi bronzérmes keretében.

diamant 20180112

"Nagyon jó játékosaik vannak, nagyon sok légióssal, akik magasan képzettek, alapból egy magas szerkezetű csapat, nehéz falakat kell ledöntenünk, de rajta leszünk az ügyön. szombaton egy jó mérkőzés lesz és szeretnénk szettet, akár pontot is rabolni tőlünk." - tette hozzá Csitári.

A nyíregyháziak kaposvári származású vezetőedzője elismerően nyilatkozott a Diamant-együtteséről, de egyértelműen győzni szeretne csapatával a somogyi megyeszékhelyen.

"Egy nagyon nehéz csapat, illetve egy nagyon nehéz játékot játszó csapat, hiszen rendkívül jól védekeznek és azokból jól indítják a kontra akcióikat, amihez türelemre lesz szükség. Természetesen szeretnénk a mérkőzést megnyerni, így utazunk oda." - mondta el kérdésünkre Horváth András, a Fatum Nyíregyháza vezetőedzője.

Az 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem - Fatum Nyíregyháza Extraligás mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban. A belépés ingyenes.

Címkék: Nyíregyháza, sportcsarnok, extraliga, Diamant, mérkőzés