Augusztus 31. (csütörtök) és szeptember 2. (szombat) között egy szezonkezdet előtti, felkészülési tornának adott otthont Szombathely. A 3 napos, II. Aligátor Kupa – amelyen 6 OB I.-es csapat vett részt – a Kaposvár győzelmével zárult.

Szécsi Zoltán együttese már az utolsó forduló előtt megnyerte a tornát. A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított kupán OB I. csapatunk egytől egyig behúzta a Pécs, a Debrecen, a Szeged és az AVUS elleni mérkőzéseket. Sőt a szombati, utolsó fordulóban a Tatabánya elleni összecsapásból is győztesen került ki, így a Szécsi csapat veretlenül zárta a szezonnyitó tornát.

A Kaposvár megnyerte a szombathelyi felkészülési tornát! Szép volt fiúk! / Kaposvar wins the pre-season cup! Congrats for Zoltán Szécsi's team! #kaposvarivizilabda #kapospolo #gokaposvar #hajrakaposvar #vizilabda #waterpolo #waterpololife #pallanuoto #newseason

46 Likes, 2 Comments - kapospolo (@kaposvar_waterpolo) on Instagram: "A Kaposvár megnyerte a szombathelyi felkészülési tornát! Szép volt fiúk! / Kaposvar wins the pre-..."

 

A torna végeredménye:
1.Kaposvár

2.Pécs,

3.Tatabánya

4.Debrecen

5.Szeged

Címkék: kvk, vízilabda, torna, sport