A péntek délelőtti sajtóbejáráson közelebbről is szemügyre vehettük az épülő Kaposvár Arénát. A tervek szerint 2019 elejére elkészülő létesítmény központi oszlopai már állnak, az elmúlt hetekben pedig 400 cölöpöt vertek le a munkagépek, amelyek az épület alapját adják majd. 

A Németh István és a Modern Városok programok keretein belül megvalósuló új sportcsarnokban több mint 3 ezren szoríthatnak majd a somogyi megyeszékhely élcsapatainak.

Közben a régi Körcsarnok felújítása is zajlik. Átépítik a homlokzatot, bővítik az aulát és szinte már teljesen kicserélték a régi kopolit üvegeket. A sajtóbejáráson Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere kiemelte: a mostani ütem elkészülte után sem áll le a munka, hiszen már készítik elő a következő fázist.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere hozzátette: a város továbbra is eltökélt abban, hogy a felnövekvő generációknak minél jobb sportolási lehetőségeket biztosítsanak, hiszen ez az egészséges élet egyik alapja.


Fotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics István
Fotó: Ivánkovics István
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: sajtóbejárás, építkezés, kaposvár aréna, sportcsarnok, helyzet, beruházás