Hatalmas eredményt értek el a Kapos Dynamic SE szinkronúszói. Mazaga Fanni és Márton Veronika is meghívást kapott a magyar szinkronúszó válogatott utánpótlás csapatába. A két fiatal lány pedig ennek köszönhetően értékes tapasztalatokkal gazdagodhatott az elmúlt hetekben.

- Negyvenen voltunk a bő keretben, különböző egyesületektől. Nagyon jó hangulatban telt a felkészülés, nem rivalizáltunk egymással. Az edzőink pedig leginkább azt nézték, hogy mennyire tudunk csapatban dolgozni - mondta a Márton Veronika.

Az ifjú tehetségekre egy országos versenyen figyelt fel Natalia Tarasova szövetségi kapitány. Az edzőtáborozás után ráadásul Mazaga Fanni az utánpótlás válogatott szűkített keretébe is bekerült.

- Nagyon meglepődtem és örültem is. Hatalmas megtiszteltetés, hogy az ország legjobbjai között lehetek - tette hozzá Mazaga Fanni.

null

Barkáné Laski Vivien, a Kapod Dynamic SE edzője szerint már az is nagy eredménynek számított, hogy a két lány részt vehetett a válogatott edzéseken. Mazaga Fanni sikere pedig az egyesület egyik legnagyobb eredményének számít.

- Mint szakosztályvezető úgy gondolom, hogy meg is érdemelte a kislány, hiszen nagyon sok mindent letett az asztalra. Amellett, hogy minden edzésen itt van, Budapestre is feljárt a válogatott edzésekre. Emellett pedig az egyesületnek is egy nagy elismerés az ő válogatottsága - tette hozzá Barkáné Laski Vivien.

A klub háza táján természetesen ezután sem állt meg az élet. A szinkronúszók nagy erőbedobással készülnek egy székesfehérvári nemzetközi versenyre, ahol Márton Veronikára és Mazaga Fannira is komoly feladatok várnak majd.

Címkék: mazaga fanni, márton veronika, kapos dynamic se, szinkronúszás, sport