Alig telt el néhány nap azóta, hogy a listavezető Alba Fehérvár otthonában vereséget szenvedett a Kaposvári KK, máris újabb komoly kihívás vár Fekete Ádám legénységére. A KKK szerdán a Zalaegerszeget fogadja a bajnokság 21. fordulójában. Hogy mennyire fontos meccs lesz ez, azt jól mutatja hogy az Alba ellen kisebb sérülést szenvedő Baki Gergelyt is igyekeznek minél jobb állapotba hozni a derbire.

Ám nem csak a korábbi zalaegerszegi Bakinak lesz különleges a szerdai meccs. A zalaiak keretében ketten is vannak, akik tavaly még a KKK-ban pattogtattak. Nevezetesen az amerikai Manny Ubilla, valamint a kaposvári nevelésű Benke Szilárd.

- Én személy szerint nagyon várom már a meccset. Fontos meccs lesz, és ráadásul otthon játszom először idegenben úgymond, én izgatottan várom. Nem is tudom milyen fogadtatásra számítok. Szerintem nem rossz szájízzel jöttem el Kaposvárról, úgy gondolom, hogy nem lesz ezzel probléma - válaszolta Benke Szilárd.

A találkozó azonban nem csak a korábban az ellenfélnél játszó játékosok miatt ígérkezik pikánsnak. Ősszel a KKK az utolsó negyedben 19 pontos hátrányból felállva tudta megverni idegenben a ZTE-t, amiért a zalaiak mindenképp visszavágnának.

Kövessék velünk élőben az összecsapást a Zalasport élő közvetítése jóvoltából.

Címkék: zte kk, kosárlabda, kaposvári kk, sport