Nagyot fordult a világ a Fino Kaposvár csapatával. A rekordbajnok a gyengébben sikerült évkezdés után, repülőrajtot vett a bajnokság elődöntőjében, melynek köszönhetően már 2-0-ra vezetnek a Szolnok elleni párharcban. A sikerekre pedig már a játékosoknak is nagy szükségük volt.

- Úgy kellett már ez, mint éhezőnek a falat kenyér. Látszik is a játékunkon, hogy eléggé küzdünk és akarunk. Tehát nincs olyan, hogy elveszett labda - mondta Bozóki Bence, a Fino játékosa.

Sokat tett a jó kaposvári szereplésért a 19 esztendős Kalmár Ákos is. Az ex-dunaújvárosi játékosra kezdőként számított Demeter György az elmúlt két meccsen. Az ifjú szélső ütő pedig igyekszik is meghálálni a bizalmat.

- Számítottam rá, mert jól ment nekem a kupában is és úgy gondoltam, hogy ez a teljesítmény elég lehet ahhoz, hogy odakerülhessek a kezdőbe. Egyelőre úgy érzem, hogy élek is a lehetőséggel, úgyhogy remélem ez tolódik és még sokáig fogok játszani - válaszolta Kalmár Ákos.

Ami viszont talán a legfontosabb: a Demeter-legénység csütörtökön bajnoki döntőbe juthat. Ehhez idézőjelben csupán harmadszor is le kell győzniük a Tisza-partiakat.

- Természetesen mindenki arra készül, hogy 3 meccs alatt befejezzük ezt a párharcot. Ugyanúgy készülünk a mostani meccsre is, mint az elsőre, ugyanazzal a mentalitással. Döntőbe szeretnénk jutni hazai környezetben - tette hozzá Bozóki.

A Fino - Szolnok bajnoki elődöntő harmadik felvonása csütörtökön 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, melyet ezúttal is élőben közvetít a KaposPont!

Címkék: szolnok, fino kaposvár, nb1, röplabda, sport