Idegenbeli bajnoki rangadóval folytatódik a Fino férfi röplabdázóinak nagy menetelése. A listavezető kaposváriak pénteken 18 órától a nyári szünetben alaposan megerősödött és vérmesebb terveket szövögető Szolnok otthonában lépnek pályára.

A hónapok óta veretlen Demeter-legénység az alapszakasz első körében biztosan nyert a Tisza-partiak ellen is. A Szolnok 24 ponttal az ötödik helyen áll a tabellán, és a legutóbbi játéknapon 3:2 arányban maradt alul a Kazincbarcika vendégeként.

"Nehéz abból a szempontból lehet ez a találkozó, hogy sűrű a programunk. Ha a saját játékunkat hozni tudjuk, reális győzelmi esélyeink lesznek" - fogalmazott a Fino válogatott ütőjátékosa, Bozóki Bence.

Az alapszakasz első körének záró fordulójában a fővárosban lép pályára az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata. Zarka Péter tanítványai pénteken 18 órakor kezdenek a sereghajtó, nulla pontos Palota otthonában, ahol kötelező a győzelem.

A somogyi lányok hét pontjukkal a nyolcadik helyen tanyáznak, és egy sikerrel közelebb kerülnének a középmezőny riválisaihoz.

A budapesti együttes újonc az élvonalban: egy év másodosztályú szereplés után került vissza a legjobbak közé, de egyelőre nem tudja felvenni a versenyt a többiekkel.

Címkék: bajnoki, Diamant, Fino, sport, röplabda