A dunaújvárosi vereség után egymás után három mérkőzést nyert a Fino az NB I-ben, amivel rögtön a tabella élére állt. A sikerek közül egyértelműen kiemelkedik a kazincbarcikai, 3-0-s diadal, és nem kevésbé lenne fontos a Szolnok ellen is győzni.

A Tisza-partiak alaposan beleerősítettek a nyári szünetben, és az átalakult keret tagjaitól reális elvárásnak tűnik, hogy harcban legyenek a négy közé jutásért. A Szolnok nagy csatában, csak 3-2-re kapott ki a Vegyésztől és a Dunaferrtől, a szezon egyik meglepetéscsapataként beharangozott Pénzügyőrt viszont megverte. A keret tagja a Fino egyik tavalyi centere, Rása Alex, valamint a korábbi kecskeméti bajnok Török Roland és a Dágról igazolt, ugyancsak tehetséges Krupánszki Olivér is. Ráadásként egy brazil idegenlégiós is üti a labdát soros ellenfelünknél: a 24 esztendős Hummes Specht Iurgent a legértékesebb külföldi játékosnak tartják a jelenlegi magyar mezőnyben.

Egy szó, mint száz, a Szolnoki Főiskola minden bizonnyal előrébb lép majd az idei kilencedik helyről, de a kaposvári szurkolók bíznak abban, hogy a városi sportcsarnokban nem sok babér terem majd nekik ...

Címkék: Szolnok, Fino, Kaposvár, sport