Szombaton került megrendezésre a Magyar Táncsport Szakszövetség "E" Országos Bajnoksága, ahol Bódis Botond-Kiss Flamina Hanna standard és latin táncokból is ezüstérmesek lettek, szoros versenyben, éppenhogy lemaradva a bajnoki címről.

Vasárnap Siófokon egy rendkívül színvonalas versenyen a Hotel Azúrban került megrendezésre a C&M Kupa, ahol a Ritmo TSE kaposvári szekciójából sok páros állhatott fel a dobogó tetejére, illetve a dobogóra!


Köszönjük a fotókat Bódis-Nagy Katinkának! Köszönjük a fotókat Bódis-Nagy Katinkának! Köszönjük a fotókat Bódis-Nagy Katinkának! Köszönjük a fotókat Bódis-Nagy Katinkának! Köszönjük a fotókat Bódis-Nagy Katinkának! Köszönjük a fotókat Bódis-Nagy Katinkának!
Köszönjük a fotókat Bódis-Nagy Katinkának!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Márton Lili 19 kislányból bizonyult a legjobbnak, Horváth Ákos-Horváth Adél a standard versenyüket nyerték meg utolsó szabadidőkönyves versenyükön, Landi Lolita egy fergeteges tánccal, erős mezönyben nyert a haladó lányok között, Házas Ádám-Paluska Emese második "D" osztályos versenyüket nyerték meg standard táncokból, a Kicsi óriásokból ismert Kovács Péter-Kovács Kíra pedig az egyik legnépesebb és roppant erős "D" junior I. versenyt nyerte meg!

Ezen kívül Balassa Bíbor 19 lányból a nagyok között 4. helyezést ért el. Deng Jiakun-Balassa Bíbor és Landi Dominik-Márton Lili is bejutottak a döntőbe latin táncokból, ahol összevontan versenyeztek a nagyobbakkal és 6. illetve 4. helyezést szereztek! Horváth Ákos-Horváth Adél latin táncokból a dobogó 2. fokára állhatott fel. "D" gyerek II-ben, Bódis Botond-Kiss Flamina első magas osztályos versenyén a nagyok között 2. helyezést ért el sandardből. 4. helyet latinból.

Házas Ádám-Paluska Emese a latin táncokból 5. lett, majd felnevezve a nagyobbak közé junior I. népes mezönyében a 3. helyet szerezte meg, standard táncokból felnevezve döntőbe jutott és 6. lett. Kovács Péter-Kovács Kíra junior II.-ben a nagyobbak között latin táncokból, nagyon szoros versenyben és lábsérüléssel 2. lett, standard táncokból mindkettő korosztályban döntőt táncolt és 5. illetve 6. lett.

Címkék: Bódis-Nagy Katinka, tánc, verseny, sport