Szerda délután útra kelt a Fino Kaposvár NB1-es együttese, és meg sem állt Kazincbarcikáig, ahol egy nemzetközi felkészülési tornán vesz részt az elkövetkezendő napokban. A rekordbajnok együttes a szlovák Komárnó és Presov mellett, a házigazda Vegyésszel is megmérkőzik majd. Ez a három találkozó jó erőfelmérő lehet a bajnoki küzdelmek előtt.

"Fizikálisan azért meg vagyunk terhelve elég rendesen, szóval mindenkinek vannak kisebb-nagyobb problémái, de ma utazunk el Kazincbarcikára egy nagyobb tornára, ez lesz az első megmérettetés, hogy hogy állt össze az új csapat, jöttek új játékosok, fiatalodtunk nagyon sokat. Kíváncsi leszek, hogy hogy fogunk szerepelni" - válaszolta Nagy József.

A bajnok és kupagyőztes együttes keretében több változás is történt a nyáron, melynek köszönhetően több fiatalra is nagyobb szerep hárulhat az előttünk álló szezonban. Ezen játékosok közé tartozik a feladó posztján bevethető Keen Cameron is.

"Ezt egy nagyon nagy megtiszteltetésnek tartom és egy hatalmas lehetőségnek, hogy ennyi idősen, egy ilyen csapatban kezdő feladó lehetek. Próbálok felnőni mentálisan lelkileg, testileg a feladathoz, edzéseken próbálok 100%-ot nyújtani, vagy annál többet és abban a szellemben és hitben élek, hogy ez a bajnokság nagyon jól fog sikerülni a számomra" - tette hozzá Keen Cameron.

Az újak közül Csányi Tamás és Kalmár Ákos is most mutatkozhat majd be Demeter György együttesében. A jó kezdés pedig sokat lendítene a csapatösszhangon.

Nagy Józseféknek a kazincbarcikai torna után még két hetük marad, hogy felkészüljenek a Dunaferr elleni bajnoki rajtra. Az újvárosiakkal a legfrissebb hírek szerint a Magyar Kupában is összekerülhetnek majd a kaposváriak.

Címkék: felkészülési torna, kazincbarcika, fino kaposvár, sport