Nem alakult túl kedvezően a sorsolása a kaposvári Közutasok-1.MCM KTK teketcsapatának a szezon végének közeledtével. Az együttes a Szuperliga 17. fordulójában a 2. helyezett Répcelak otthonába látogatott, és szenvedett 8:0-s vereséget. Ezt követően egy újabb nagy kihívás várt a csapatra, mivel a harmadik Zalaegerszeget fogadták hazai környezetben.

A vendégeknél az a Kozma Károly is pályára lépett, aki éveken keresztül a Közutasok csapatát erősítette, néhány éve azonban már a Zalaegerszeg játékosaként, vendégként tér csak vissza a somogyi megyeszékhelyre.
A tavalyi idényben a Zalaegerszeg pályacsúccsal nyert Kaposváron, egy hasonló eredményben pedig most is kiegyeztek volna.

A jó eredményt azonban előbb a kapsváriak szállították. Földesi és Nagy is megszerezte a pontot, és 58 fás előnyt szorgoskodtak össze a Közutasoknak.

A második sortól azonban nagyot fordult a mérkőzés. A vendégek hátralévő négy játékosa már nem hibázott, mindegyik egyéni pont a zalaiaké lett, és összfa tekintetében is megfordították a mérkőzést, így végül a vendégek 6:2 arányban 151 fával nyerték a mérkőzést.

A közutasok számára április 9-én folytatódik a bajnokság. Akkor újra hazai pályán a Péti MTE csapata ellen szállnak harcba.

Címkék: Szuperliga, Közút, sport, teke