Kicsit álmosan kezdték a mérkőzést a zöld-fehérek, bár a Balatonboglár így is csak ritkán tudott kiszabadulni a saját térfeléről. A hazai fölény azonban csak nem akart gólokban megmutatkozni, Pusztai-mester pedig már a 32. percben kettős cserére szánta el magát. A szurkolóknak azonban maximum egy-két helyzet és egy kapufa maradhatott meg az emlékezetükben a játékrészt követően.

A második félidőben aztán beindult a Rákóczi-henger. Kovács Attila szinte a középkezdés után megszerezte a hazaiaknak a vezetést, ami egyben a Rákóczi 100. gólja is volt a szezonban. Tíz perccel később Házi duplázta meg a zöld-fehérek előnyét, majd Hadaró lőtt parádés szabadrúgásgólt. A hajrában aztán Jovánczai is meglőtte a góljait, valamint Lakatos is bepofozott egy közeli labdát. Az utolsó pillanatokban még Bohata lőtt egy hatalmas kapufát, de az eredmény már nem változott.

Kaposvári Rákóczi BFLA FC - Balatonboglár 6-0 (0-0)
300 néző. Vezette: Kiss (Kertész, Kató)

Rákóczi: Somodi, Vadas, Lakatos, Petrók, Pallósi (Bohata 32.), Márton, Házi, Jovánczai, Hampuk (Szántó 61.), Dominic (Kovács 32.), Hadaró. Szakmai igazgató: Pusztai László.

Balatonboglár: Varga (Finta 90.), Kollár, Baranyai, Huszka, Deme, Kelemen, Györki (Darabos 74.), Lóth, Somogyi, Balogh, Késmárki (Nagy 60.). Játékos-edző: Deme Norbert.

Gólszerzők: Kovács (47.), Házi (57.), Hadaró (73.), Jovánczai (79., 86.), Lakatos (88.)

Sárga lap: Baranyai (17.)

Címkék: Pusztai, Balatonboglár, Rákóczi, sport