Egymást követik a rangadók a Közutasok-1.MCM Kaposvári Teke Klub januári programjában. Az együttes az első tavaszi fordulóban közvetlen riválisát, a Ferencvárost fogadta, akitől végül 6:2-es vereséget szenvedett. A fiúk az elmúlt hétvégén ugyancsak, egy papíron velük azonos erőt képviselő együttest látták vendégül.

Jó előjel volt a kaposváriak számára, hogy a nyíregyháziak nem csak az őszi mérkőzésen maradtak alul. A szabolcsiak a Szuperligában eddig még egyszer sem tudták legyőzni a Kaposvárt.

A két csapat legutóbbi összecsapásán Nyíregyházán a kaposváriak nagy  bravúrt végrehajtva, hátrányból felállva nyertek. Ez alkalommal azonban nem tartogatott ekkora izgalmakat a mérkőzés. A kaposvári tekések szorgosan gyűjtögették a csapat, illetve szettpontokat.

A három legeredményesebb játékos, Lengyel Dániel 574, Földesi Zsolt 572, ifj. Horváth László pedig 559 fát ért el. A remekül teljesítő somogyiak végül magabiztos, 8:0-s győzelmet arattak. Kálny Krisztiánék 13 fordulót követően a bajnokság 7. helyén állnak.

Címkék: Közút, Szuperliga, teke, sport