Még a mérkőzés hevében is volt idő egy-két jó tanácsra a Kaposvár - Komló asztalitenisz bajnokin. Pedig a kezdésre egyik csapatvezetőnek sem lehetett panasza, hiszen a páros mérkőzések után 1-1 volt az állás. Ez az eredmény pedig inkább a vendégeknek kedvezett.

- Mindenképpen egy jó meccset szeretnénk játszani. Az az igazság, hogy tudjuk, hogy beerősített a Kaposvár csapata elég rendesen, így hát nekünk már egy x is, hogy focista nyelven mondjam elég jó lenne. Majd meglátjuk. A párosokkal elég jól sikerült kezdenünk, hogy 1-1-re hoztuk az egy kiindulási alapnak egész jó. Utána majd meglátjuk. Egy-két meccsen belül eldől, hogy van-e esélyünk - mondta Balogh András, a Komlói Sport csapatvezetője.

A feljutásra is esélyes kaposváriak megerősödött kerettel vágtak neki az idei pontvadászatnak. Számukra kulcsfontosságú lett volna egy jó rajt a bajnokságban.

- Szoros mérkőzésre számítunk, annál is inkább mert az előző bajnokságban a Komlóval nagyon jó mérkőzéseket játszottunk. Bízunk benne, hogy mivel erősödött a csapatunk, idén azért kicsit talán valamivel könnyebb lesz. Az elején ugyan a párosok mentek le, és 1-1 lett, az egyiket nyertük, a másikat elvesztettük, de belejönnek a fiúk és úgy veszem észre, hogy talán nem lesz olyan nagy probléma - tette hozzá Okos Balázs, a Kaposvári AC játékos-edzője.

Végül igaza lett a kaposváriak játékos-edzőjének. 1-1 után sorra nyerték az egyéni mérkőzéseket a hazaiak, és a tizedik meccs után már 8-2-re is vezettek. Ezen az eredményen végül sikerült valamelyest kozmetikázniuk a komlóiaknak, így végül 11-7-re nyert a Kaposvári AC. Folytatás szeptember 20-án, a Yorgos SE otthonában.

Címkék: Kaposvári AC, rajt, asztalitenisz, sport