A szakmai munkát a következő évadban is Demeter György irányítja majd: a neves szakember, aki a szövetségi kapitányi posztot is betölti, komoly ajánlatot kapott a török Fenerbahce gárdájától, mégis a somogyiakat választotta. Az ügyvivői testület vezetője, dr. Borbély Csaba további jó hírekről is beszámolt: sikerült megállapodni a bajnokcsapat több kulcsjátékosával a közös folytatásról.

A következő évadban is kaposvári színekben röplabdázik majd a kapitány, Bagics Balázs, valamint a saját nevelésű feladó, Magyar Bálint és a libero, Deák Márk. Bozóki Bence, Rása Alex és Vajda Tamás ugyancsak igent mondott, a két utánpótlás válogatott reménység, Bögöly Gábor és Keen Cameron pedig profi szerződést kap a klubtól. Szabó Alpár külföldön szeretné folytatni, Juhász Péterrel és Németh Ferenccel pedig folynak az egyeztetések.

A Fino célkitűzése nem változott: a következő évadban is a bajnoki cím és a Magyar Kupa-elsőség megszerzése a feladat, emellett a fiúk a nemzetközi porondon is szeretnének legalább úgy teljesíteni, mint az előző évadban. A Challenge Kupában a Kastela lesz az első ellenfél, és a remények szerint sikerül majd túljutni a horvát együttesen. A kaposváriak az előttünk álló szezonban sem indulnak az átszervezett, immár torna rendszerű Közép-európai Ligában, mert mindössze két meccset vívtak volna hazai környezetben. A közönség érdekeit szem előtt tartva ez mindenképpen kevés lett volna.

A klubvezetés egyúttal azt is bejelentette, hogy a csapat a szeptemberben induló új évadban vadonatúj szerelésben lép majd pályára, a Sport 36 Kft. jóvoltából Zeus márkájú mezben pompáznak a fiúk. Ezt a szerelést választotta többek között a belga női és férfi válogatott, valamint számos olasz, lengyel és francia csapat is. A felkészülés augusztus közepén indul majd.

Címkék: játékosok, mez, új szezon, fino kaposvár, sport