Mindkét oldalon komoly helyzettel indult a mérkőzés, azonban míg Olasz veszélyes fejese elkerütle a vendégek kapuját, addig a túloldalon Póti szabadrúgása a keresztlécen csattant. A jó kezdés után jött a csendes passzolgatás, aminek meg szigetszentmiklósi gól lett a vége. Egy hazai szabadrúgás után szinte egyből eladták a fiúk a labdát, Mészáros pedig remek kiugratással hozta kihagyhatatlan helyzetbe Weitner Ádámot, aki Boszó mellett a rövidbe lőtt, 0-1. Nagy Krisztián lövése jelezte, hogy kezd magához térni a bekapott gól után a Rákóczi, majd pedig Fejős lőhetett öt méterről tisztán, de csúnyán fölé szállt a próbálkozása.

A második félidőben aztán már szerencsére nem csak helyzetekig jutottak a zöld-fehérek. Az 54. percben Nagy Krisztián iramodott meg a vendégek kapuja felé, majd végül egy szép lövést eleresztve egalizált is. A gól után is a Rákóczi maradt aktívabb, aminek vezető találat lett az eredménye. A 64. percben egy szöglet után Vermes fejelt be középre egy labdát a csereként beállt Luka Dominicnek, aki szintén fejjel meg is szerezte a hazaiak második találatát, 2-1. Hogy teljes legyen a hazai öröm, arról szintén Luka Dominic tett. A 74. percben egy előrevágott labdát szedett össze a kaposvári középpályás, amit a védők között kilépve Horváth kapujába lőtt, 3-1. Több gól már nem esett a folytatásban, így tavaly október vége után ismét Rákóczi győzelemnek örülhettek a csapat szimpatizánsai.

Kaposvári Rákóczi - Szigetszentmiklós 3-1 (0-1)
Vezette: Botló (Kiss, Tőkés)
Kaposvár: Bozsó - Kovács, Hadaró, Vermes, Kiss - Nagy K.(Király 89.), Albert, Faggyas, Zsivóczky - Fejős (Dominic 57.), Olasz (Házi 77.). Szakmai igazgató: Prukner László.
SZTK: Horváth - Tóth, Domokos, Mészáros, Weitner - Póti, Puskás, Kollega (Bonifert 57.), Kállai (Hevesi-Tóth 67.) - Pollák, Osváth (Fekete 72.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Gólszerzők: Nagy K. (54.), Dominic (69.,75.) ill. Weitner (20.)
Sárga lap: Olasz, Hadaró, Zsivóczky ill. Kállai, Osváth, Hevesi-Tóth

Címkék: Szigetszentmiklós, NB 2, győzelem, Rákóczi, sport