Szurkolókból sem volt hiány a Kaposvári VK ifistáinak Százhalombatta elleni mérkőzése előtt. A fiatalok eddig rá is szolgáltak a bizalomra, hiszen hibátlanul álltak csoportjuk élén, és most is győzelmi reményekkel szálltak medencébe.

- Sikert várok a mai mérkőzéstől, nem készültünk rá abszolút. A fiúk nem erre a mérkőzésre készülnek. Múlt héten nagyon sokat edzettek, három nap több mint 10 kilométert úsztak, tényleg nem készültünk rá. Idegenben nyertünk ellenük 27-3-ra, úgyhogy nem a nap derbije ez a mai mérkőzés úgy gondolom - mondta a Kaposvári VK ifjúsági edzője, Surányi László.

Ennek megfelelően a százhalombattaiak sem arra készültek, hogy Kaposváron szerzik majd meg a második győzelmüket.

A kaposvári fiatalok mestere, Surányi László alapembernek számít a felnőtt csapatban, edzőként pedig az a célja, hogy minél több tehetség kerülhessen az OB I-es csapat közelébe.

- Kilencből kilencet nyertünk. Ez a tizedik mérkőzésünk. Plusz 125-ös a gólarányunk, úgyhogy jól játszanak, mindig sokat várok el tőlük, úgymondván a legjobbat akarom kihozni belőlük. Több olyan fiatal van a csapatban akik OB I-ben szeretnének játszani, ők azért dolgoznak, azért edzenek - foglalta össze az edző.

A Százhalombatta elleni mérkőzés végül az előzetes várakozásoknak megfelelően kaposvári győzelemmel ért véget. A fiúk hamar elléptek a vendégektől, és Dobos Dávid, valamint Klinovszky Michael góljainak is köszönhetően már a félidőre hat gólos előnyre tettek szert. A KVK ifistái a folytatásban sem vettek vissza, aminek köszönhetően 15-4-re sikerült nyerniük. Surányi László tanítványai legközelebb március 22-én szállnak vízbe, az utolsó helyezett Ybl Vízilabda Klub otthonában.

Címkék: surányi, vízilabda, sport