Illés János néhány nappal ezelőtt sajtótájékoztatón jelentette be, hogy távozik a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. éléről. A sportvezető döntése miatt taggyűlést hívtak össze csütörtök délután a klubházba.

- A taggyűlést azért hívtam össze, hogy a múlthéten bejelentett lemondásomat tulajdonképpen hitelessé tegyük és formálisan és jogilat is helyre tegyük. A taggyűlés ezt a lemondást elfogadta - mondta a távozó ügyvezető.

null

A zárt ülés után fény derült Illés János utódjára is. Helyét az a Czimmerman Árpád veszi át március elsejétől, aki korábban létesítményigazgatóként is dolgozott már a klubnál. Az új ügyvezető két problémára szeretne minél hamarabb megoldást találni.

- Hogy legyen újra bizalom. Azt gondolom, hogy ez az első lépés. A második pedig, ami szintén nagyon fontos, hogy a pénzügyi helyzetet stabilizálni, ahhoz természetesen én kevés lennék, ehhez vannak a tulajdonosi körben, akik sokat fognak segíteni - válaszolta Czimmerman Árpád, a Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. leendő ügyvezetője.

A szurkolók pedig akár már szombaton kifejezhetik bizalmukat a csapat felé, a Sopron elleni első hazai bajnokin, 16 órától.

Címkék: czimmerman árpád, illés jános, ügyvezető, sport