Ehhez hasonló gólokat szeretne látni tanítványaitól a Szolnok ellen is a Kaposvári Vízilabda Klub vezetőedzője, Fekete Szilveszter. A tapasztalt szakember bízik benne, hogy csapata a Bajnokok Ligájában is érdekelt Tisza-partiak dolgát is megnehezíti.

- Ha a papírformát nézem, meg ha a játékoslistát nézem, akkor megszorongatni is nehéz a Szolnokot, de mi azon leszünk, az a célunk, hogy élvezetes, jó mérkőzést játsszunk és a közönséget, amely nagy számban látogatja a meccsünket próbáljuk kiszolgálni, és az hogy ilyen helyet foglalunk el a tabellán, hogy harmadikok vagyunk, az kötelez arra, hogy méltó ellenfelei legyünk akár a legjobbaknak is - mondta Fekete Szilveszter.

- Nekünk még nem a Szolnok az igazi ellenfelünk, ugye kicsit csalóka a tabella, hogy első a Szolnok és mi harmadikok vagyunk, de jól esik, úgyhogy mindent meg fogunk tenni, hogy ez akár így is maradjon - tette hozzá Szécsi Zoltán.

A szolnoki csapat szerdán még az OSC ellen játszott kulcsfontosságú BL-selejtező mérkőzést. Kérdés, mennyit vett ki bajnoki ezüstérmes játékosaiból a 11-11-re végződő találkozó.

- Gyakorlatilag a szerb, magyar válogatott játékosok csapata. Vannak olyan kondícióban, hogy ne okozzon nekik problémát, hogy kétnaponta, vagy háromnaponta kemény meccset kelljen nekik játszani - tette hozzá a kaposvári vezetőedző.

A Szolnok a Szeged, az Eger a Vasas és a Szentes csapata legyőzése után százszázalékos mérleggel érkezik a harmadik helyezett kaposváriak otthonába. A nagy érdeklődéssel várt találkozót pénteken 19 óra 30 perckor rendezik a Városi Fürdőben.

 

 

Címkék: kvk, szeged, vízilabda, sport