Nem kezdett jól a Közút a Győr elleni bajnokin. Az első két csapatpontot a vendégek szereztek még, akik több mint száz fás előnyből várhatták a folytatást.

- Nagyon nehéz lesz most már a 100 fát ledolgozni, akkor van esélyünk, ha valaki betlizne a győriek közül, illetve egy 4-4-et tudnánk lehozni akkor, hogyha mind a négy játékosunk megszerezné az egyéni pontot, de ez nagyon nehéz - mondta Kálny Krisztián, a Közutasok KTK játékosa.

A kaposváriak a hatodik, míg a Győr a negyedik helyen állt a Szuper Liga nyolcadik fordulója előtt.

- Ez egy nagyon fontos mérkőzés, hiszen a középmezőnyben van mindkét csapat és hogy ki tud a középmezőnyben végezni, nagyon fontos ennek akét pontnak a sorsa, ilyen szellemben érkeztünk a mérkőzésre, bízom benne, hogy az utolsó négy játékosunk is ugyanezzel a koncentráltsággal fognak a pályán szerepelni - tette hozzá Németh Gábor, Győr-SZOL TC elnöke.

A Közút tekézői mindent megpróbáltak 0:2 után, és majd ötven fát faragtak hátrányukból, de ezúttal a pontszerzés sem jött össze nekik. A jó erőkből álló Győr 6:2-re nyerte a találkozót. A kaposvári csapatból Sághy Tamás és Földesi Zsolt volt eredményes.

A házigazdák maradtak a hatodik helyen és egy hét szünet után a Pét ellen folytatják majd bajnoki szereplésüket, ismét Kaposváron.

Címkék: győr, közút, teke, nb1, sport