A kaposváriak a fővárosi MAFC gárdáját fogadják, és az előzetes várakozások alapján igazi rangadóra számíthatunk.

Demeter György legénysége eddig háromból három meccset nyert, sorrendben a Győr, a Kecskemét és a Pénzügyőr ellen. A fiúk eddig mindössze két szettet vesztettek, azt is a bajnok Kecskemét otthonában, a hazai mérleg pedig eddig makulátlan. A MAFC a nyári szünetben erősödött, és nem titkoltan a négybe vágyik, így ennek megfelelően kezdte az új évadot. Az elmúlt évad bronzérmese hazai pályán 3-0-ra nyert a Debrecen ellen, majd Győrben is győzött három játszmában.

A legutóbbi játéknapon a MAFC nagy meccset játszott a kecskemétiekkel, de hiába vezetett már 2-1-re, végül az ötödik szettben kikapott. A budapesti klub korábban kétszer volt már bajnoki harmadik, így nem meglepő talán, hogy előbb-utóbb még feljebb szeretnének lépni. Ennek érdekében a nyáron leigazolták többek között a válogatott Tóth Gábort és Szalai Szabolcsot is.

Hazai pályán természetesen a Fino számít esélyesnek, és joggal bízhatunk abban, hogy színvonalas, látványos összecsapás kerekedik ebből az ütközetből. Kezdés szombaton 18 órakor, a belépés ingyenes, várjuk a sportbarátokat!

Címkék: mafc, fino, röplabda, sport