Két évvel ezelőtt, Kovács Olivér és Mustapha góljaival 3-0-ra nyert a Kaposvári Rákóczi a Siófok ellen. Azóta nem találkozott egymással bajnoki meccsen a két együttes a somogyi megyeszékhelyen. Szombaton viszont már az NB2-ben kell megküzdeniük egymással.

- Sajnos nem az első osztályban találkozunk a Siófokkal, remélem a mérkőzésen a tabellán elfoglalt helyezések hűen fogják tükrözni majd a végeredményt. Kicsit becsapós a Siófok hiszen nagyon rosszul kezdték a bajnokságot viszont minden mérkőzésen tudnak legalább egy-két gólt rúgni, viszont legalább annyit is kapnak - mondta Rajczi Péter, a zöld-fehérek támadója.

Márton Gábor játékosként és edzőként is átélt már jó néhány rangadót. A mostani mérkőzés előtt viszont ugyanazt a cél tűzte ki a csapata elé, mint az eddigi fordulókban.

- Én úgy gondolom, hogy nem kell ezt túlpörögni ezt a mérkőzést. Ugyanúgy három pontot adnak érte. Remélem, hogy a csapat megint tovább tud lépni egy fokozatot a játékban és az eredményességen is ez meg fog látszani - válaszolta Márton Gábor, a Kaposvári Rákóczi vezetőedzője.

A Siófok egyelőre nyeretlenül áll a tabella hátsó felében. Vezetőedzőjük azonban így is magabiztosan tekint a szombati mérkőzés elé.

- Szeretnénk nyerni, szeretnénk az első őszi győzelmünket megszerezni, erre úgy gondolom, hogy minden okunk megvan. Az utóbbi 3-4 mérkőzésen vezettünk, utolsó percekben engedtük ki a kezünkből a már megszerzett három pontot, úgyhogy továbbra is az a cél, hogy a csapat nyerjen - vélekedett a meccs előtt Horváth Károly, a siófokiak trénere.

A Somogy megyei rangadó szombaton 17 órakor kezdődik, és a találkozóról természetesen mi is beszámolunk szöveges formában.

Címkék: nb2, kaposvári rákóczi, siófok, sport