A szerelmesek az esküvő után három nappal már el is utaztak nászútra. S bár előzetes tervükben Hawaii és Mexikó szerepelt úticélként, végül Dubajban és a Seychelles-szigeteken töltötték a mézesheteket - írja az ulloi129.hu.

- Szabolcs azt mondta, nem szeretne sokat utazni, ezért néztünk végül olyan egzotikus helyet, amely közelebb van. A Seychelles-szigetekre utazva Dubajban kellett átszállni, így ott is eltöltöttünk néhány napot - mesélte Zácsik Szandra.

A két kézisre ráfért a pihenés, a fárasztó szezont és az esküvői izgalmakat is ki kellett pihenniük.

- Szanira hárultak a szervezési feladatok, én a lagzi előtt egy héttel még a válogatottal világbajnoki-selejtezőt játszottam, amely sajnos nem sikerült jól, mert elbuktunk Szlovénia ellen. Az esküvői buli viszont remek volt, utána csodás tizenöt napot töltöttünk kettesben - mondta az újdonsült férj.

Június óta már férj és feleség a két kézilabdázó
Június óta már férj és feleség a két kézilabdázó

A házaspár Dubajban mozgalmasabb napokat töltött, sokat sétáltak a metropoliszban, több nevezettességet megnéztek. A Seychelles-szigeteken már volt idő a romantikára, Szöllősi még egy szívet is rajzolt párjának a tengerparton a homokba.

- Lenyűgöző helyen voltunk, ahol ki tudtuk pihenni az év fáradalmait. Azt viszont megbeszéltük a kedvesemmel, hogy most egy ideig nem utazunk messzebbre, csak Európában kirándulunk, ha lesz időnk kikapcsolódni - jegyezte meg Szöllősi Szabolcs.

A két válogatott kézilabdázó két éve jött össze, az elmúlt időszakban viszont a sportkarrierjük miatt távkapcsolatban éltek. Zácsik Szandra azonban úgy döntött, hogy a szerelem miatt feladja egy időre a kézilabdát, a csinos átlövő már Csurgóra is költözött a férjéhez.

Címkék: zácsik, nászút, szöllősi, sport