A versenyen ott lesz a mezőnyben ikertestvérével együtt az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem egyik új szerzeménye, Szombathelyi Kitti is.

Kitti és Szandra remek szezont zárt a strandröplabda-pályákon: az országos bajnokság első és második fordulóját egyaránt a második helyen zárták, és tagjai voltak a Kontinentális Kupa első fordulójában, Portugáliában harmadik helyen végzett magyar válogatottnak is. A következő nagy feladat pedig a sikeres szereplés az ob-döntőben.

„A döntőt nagyon szeretnénk megnyerni, most teljes erővel a felkészülésre koncentrálunk Szandival! Nagyon reméljük, hogy a belefektetett munkánk meghozza a gyümölcsét a hétvégén, és úgy tudunk végig játszani, amit elhatározunk. Biztos nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a mezőny eléggé erős és kiegyenlített. Senki nem fogja magát könnyen adni, ami egyértelmű. Remélem, hogy vasárnap nem csak a 25. szülinapunkat fogjuk ünnepelni Szandival, hanem a bajnoki címet is. Azt hiszem, az egy remek szülinapi „ajándék” lenne számunkra” – mondta az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem új játékosa, akit a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely és az 1. MCM Kft. is segít céljai elérésében, és a jövő héten már új klubjában, a somogyi megyeszékhelyen kezdi meg a felkészülést a teremszezonra.

null

Címkék: strand, somogy, röplabda, sport