Még az utolsó percekben is támadott a Kaposmérő, de nem sikerült gólt lőnie a Karád elleni bajnokin. Meksz Gyula tanítványai gólínségben szenvednek: több mint 450 perce nem sikerült a kapuba találniuk. A védelem pedig nem teljesít rosszul, a Mérő a legutóbbi négy bajnokiján mindössze csak három gólt kapott. Ebből kettőt a karádiak szereztek Balása és Belényesi révén, így 2-0-ra meg is nyerték a szombati mérkőzést.

A karádiak jó passzban vannak: Kiskorpád után Kaposmérőben is bezsebelték a három pontot.

A Siófok és a Rákóczi egykori ikonja, Meksz Gyula 52 évesen is megpróbált segíteni csapatán, a 81. percben állt be csereként a karádiak ellen.

- Fárasztó, csak el kell gondolkodnom itt egy-két teljesítményen, hogy lehet, hogy megérné játszatni magamat, de hát én vagyok az edző és én bízok töretlenül a fiatalokban, most se történt semmi, tanulnunk kell az újabb vereségből - mondta a játékos-edző.

A megyei élvonal 21. fordulójában csak a karádiak tudtak nyerni idegenben, a Marcali-Csurgó és a Balatonkeresztúr-Babócsa találkozó döntetlennel ért véget, a többi mérkőzésen a házigazdák örülhettek. A három dobogós helyen lévő csapat, a Nagybajom, a Balatoni Vasas és a Balatonlelle is nyert a hétvégén, így a listavezető bajomiak továbbra is hatpontos előnnyel vezetik a bajnokságot. A Nagyberki újabb sikerével már a negyedik helyen áll, a Kaposmérő a nyolcadik, a Karád pedig a tizedik pozícióból várja a folytatást.

Címkék: mennyei, labdarúgás, megye, foci, sport