fino


A kaposvári férfi röplabdázók sikertörténete még a kilencvenes évek elején kezdődött. Az azóta többször is névváltozáson átesett csapat 1991-ben jutott be először a döntőbe, egy esztendővel később pedig az első magyar bajnoki címet ünnepelhette a közönség. A nagy sorozat aztán tovább folytatódott, és az együttes 2007 óta egyeduralkodó a hazai bajnoki mezőnyben. 2008 óta mindig a Kecskemét volt az ellenfelünk, és így lesz ez most is.

Geigerék a negyeddöntőben a Sümeget, az elődöntőben pedig a fővárosi MAFC gárdáját verték meg. A Kecskemét elleni párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart. Az elmúlt években már sikerült az alföldiekre ragasztani az „örök második” jelzőt, és Somogyban mindenki abban reménykedik, hogy nem ismétlődik meg az, ami a februári kupadöntőben történt.

A magyar örök-rangsorban a Csepel a listavezető 16 bajnoki elsőségével. eljött az ideje annak, hogy a Fino utolérje a fővárosiakat. Az aranycsata szombaton 17 órakor kezdődik, melyet a KaposPonton is élőben követhetnek figyelemmel!

Nézzék meg videónkat is az elmúlt évek döntőiről:

Címkék: gorter, kecskemét, sport, 2014, fino, kaposvár