Tizennyolc forduló után nyolc győzelem, egy döntetlen és kilenc vereség a Siófok mérlege a női kézilabda NB I-ben. A somogyiak 17 pontjukkal a hetedik helyen állnak, és izgalmas hajrá vár rájuk.

- A végén nincsenek könnyű mérkőzések, mindegyik nehéz. hazai pályán fogadjuk a Debrecent, hogy mi lesz, nehéz elképzelni. Két arcunk van sajnos. A Ferencvárost hazai pályán fogadjuk, de lesz dunaújváros és eger, az utolsó fordulóra, remélem, eldől a helyezés - válaszolta Golovin Vlagyimir, a Siófok KC-Galerius Fürdő vezetőedzője.

Az elmúlt évek eredménysora alapján mindenképpen számíthatunk a hazai győzelemre a szombaton 18 órakor kezdődő Siófok-Debrecen női kézilabda rangadón. A Loki legutóbb a 2010/11-es évadban tudott győzni a Balaton partján, azóta rendre somogyi sikerrel zárul a két együttes összecsapása.

A két csapat őszi, debreceni mérkőzését 15-13-as félidő után három góllal, 31:28 arányban nyerte a házigazda. Ha a somogyiak begyűjtik a két pontot, újabb angy lépést tehetnek a cél elérése, vagyis a nyolc közé jutás felé.

Címkék: hajrá, női, nb1, siófok, sport