Újra lendületben a Fino röplabdázói. Kaposvár bajnok és kupagyőztes férfi együttese januárban a Közép-európai Ligában és a Magyar Kupában folytatja szereplését.

- Hála istennek, egyben sajnos tíz napot pihentünk. Nagyon nehéz volt újra belelndülni a munkába, de úgy látom, kezd formába lendülni a csapt - Dávid Csanád Fino Kaposvár SE.

A Demeter-legénység első ellenfele a szlovén sztárcsapat, a Ljubljana lesz. Az ACH Volley együttese eddigi kilenc meccséből nyolcat megnyert a Közép-európai Ligában, és mindössze három szettet raboltak tőle.

- A listavezetővel játszunk pénteken. Nagyon nehéz meccsre számítunk. A BL-ben is játszanak, nagyon erős a keretük, mindenkinek meg kell próbálni a lehető legjobb teljesítményt nyújtani - tette hozzá Dávid Csanád.

A Fino a tabella negyedik helyéről várja a folytatást, és a fő cél, hogy a fiúk megőrizzék az előkelő pozíciót.

- Úgy gondolom, egész jól játszottunk. Az eldjén nehezebben ment, aztán belejöttünk. A Kecskemét elleni siker volt a fordulópont, aztámn az Amstettent is megvertük. Remélem, a folytatás is uyganilyen jó lesz. Úgy néz ki, hogy a Pozsony anyagi okok miatt kiszállt a Ligából. Nézegetjük a tabellát, úgy néz ki, sikerül bejutni a legjobb négy közé - mondta Dömötör Lajos Fino Kaposvár SE.

A szlovének ellen a játszmanyerés vagy esetleg egy-egy szép labdamenet és nagy blokk is sikernek számítana - tették hozzá a játékosok.

Az újesztendő első röplabda mérkőzése pénteken 18 óra 30 perckor kezdődik a városi sportcsarnokban, melyet élőben közvetítünk a KaposPonton is!

Címkék: yolo, fino, 2014, röplabda, kaposvár, sport