Családias volt a hangulat a kaposvári Mézga Focisuli 2014-es évnyitóján, és egyben ta 18. születésnapi ünnepségén.

- Mézgáék az elmúlt csaknem két évtizedben sok tehetséget felneveltek, és többen egészen az NB I-ig jutottak. Horváth Tamás öt évesen lett a Mézga Focisuli növendéke, és kellemesek az emlékei az itt eltöltött három szezonról - mondta a Kaposvári Mézga Pek-Snack Focisuli Klub klubvezetője, Horváth János.

Mézgáék az elmúlt csaknem két évtizedben tehát sok tehetséget felneveltek, és többen egészen az NB I-ig jutottak. Horváth Tamás öt évesen lett a Mézga Focisuli növendéke, és kellemesek az emlékei az itt eltöltött három szezonról.

- Nagyon sikeres volt, rengeteg tornára jártunk, külföldre is eljutottunk, tényleg jó élmények voltak mindezek. És itt alapoztam meg úgymond a tudásomat - mondta a Kaposvári Rákóczi FC játékosa, Horváth Tamás.

A mai fiatalok is több hazai és nemzetközi tornán részt vehettek 2013-ban, és a tervek szerint ez az idén sem lesz másként. A klubvezető bizakodással tekint a jövőbe.

- Én soha nem a tabellán elfoglalt helyezésben mérem az erőmet, hanem abban, hogy hogyan tudunk nevelni. Szeretnénk minél több gyermeket adni a lesajnált labdarúgásnak. Bízom benne, hogy tehetünk annyit érte, hogy ezek a gyerekek felnőjenek. Többre vágyunk, szeretnénk, ha a focisulinak lenne végre egy otthona - mondta a klubvezető.

A születésnapot nem csak visszaemlékezéssel ünnepelték Mézgáék, hanem egy tortával is. A villám-tüzijáték után mindenkinek jutott egy szelet belőle, akár csak a sikerekből.

Címkék: mézga, ünnep, születésnap, foci, sport