A második fordulóban már a Kaposvári Röplabda Akadémia gyermek csapata is bekapcsolódott a megyei bajnokság küzdelmeibe. Kovács Balázs fiatal tanítványai a rutinszerzés jegyében léptek pályára, de a Donner SK-tól sikerült szettet rabolniuk. A két pályán a múlt és a jövő röplabdázói is lelkesen küzdöttek a pontokért.

- Hét csapat nevezett a versenysorozatra. Kiegyensúlyozott a mezőny, egy fiatal csapat van, ők lelkesen küzdenek, és próbálnak a felnőttek játékához alkalmazkodni - Sántosiné Oláh Edit elnök, Somogy Megyei Röplabda Szövetség.

A Donner SK nagy reményekkel várta a második játéknapot.

- A múltkorihoz képest bővült az állományunk, három embert sikerült hoznunk erre a hétvégére, Meg is látszik, kettő nullra vezetünk a Búzavirág II. ellen, és úgy néz ki, összeáll a csapat - Károly Róbert, Donner SK.

A fiúk végül három győzelemmel zárták a fordulót. Két torna után az Egyetem az éllovas hét győzelemmel, második a Búzavirág Egy, harmadik a Donner csapata. Egyelőre nehéz megjósolni, ki lesz a végső győztes.

- Több csapat is esélyes. Az egyetem vezet most még, de esélyes a Búzavirág, megerősödött még több csapat, és igazából teljesen nyitott a verseny - tette hozzá Sántosiné Oláh Edit.

A csapatok tavasszal újabb két tornán lépnek pályára, a pontvadászat márciusban folytatódik.

Címkék: röplabda, veretlen, egyetem, bajnokság, kaposvár, sport