monsters


A hírek szerint ismét több mint ezer Fradi-szurkoló érkezik vasárnap Kaposvárra. A remények szerint megtelnek majd a lelátók a nagy érdeklődéssel várt összecsapásra.

- Biztos jó lesz a hangulat. Hazai pályán a Fradi ellen jó eredményeket szoktunk elérni, bízom benne, hogy ezt folytatni tudjuk. Majdnem napi két edzés volt, volt két Liga Kupa mérkőzés, az egyiket megnyertük. Felötöltődött a csapat, bízom a hazai sikerben - Balázs Benjámin Kaposvári Rákóczi FC.

A kaposváriak az első tíz fordulóban négy pontot gyűjtöttek, a Ferencváros pedig 18 pontjával negyedik a tabellán.

- Nem készülök máshogy, ugyanúgy készülök. Győzelemre számítok, bízom benne, hogy megszerezhetjük a három pontot. A Fradi nincs jó passzabn, mi pedig fel tudtunk úgy készülni, hogy fizikálisan és mentálisan is jó állapotban leszünk vasárnap - Bőle Lukács Kaposvári Rákóczi FC.

A Rákóczi a mezőkövesdi siker után két mérkőzést is elvesztett, így Prukner László vezetőedző továbbra is keresi az ütőképes, védekezésben és támadásban is elfogadhatót nyújtó tizenegyet.

- Szerintem lesz változás a felállásban. A Fradi ellen mindenki meg akarja mutatni, hogy jó játékos. bízom benne, hogy mindenki odateszi amgát, és sikerül megszerezni a három pontot - tette hozzá Balázs Benjámin.

A kaposváriak tavaly novemberben Pavlovics góljával gyűrték le 1-0-ra a Fradit, és ezzel az eredménnyel most is kiegyeznének.

- Gyakoroltunk Fradi elleni védekezést, a támadójáték megszervezését, szerintem sikerülni fog - mondta Bőle Lukács.

A vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődő találkozóra érdemes elővételben megvásárolni a belépőket. A stadion egyes számú pénztára szombaton 13 és 17 óra között, vasárnap pedig 14 óra 30 perctől lesz nyitva. A somogyi együttesből sérülése miatt Bank, Horváth és Major hiányzik majd, a többiek bevetésre készek.

Addig is nézzék meg, hogy sikerült tavaly legyőzni hazai pályán a fővárosiakat:

Címkék: rákóczi, kaposvári, nb1, magyar, bajnokság, sport