- Ilyen nehéz szituációban csak erős mentalitású játékosom képesek talpon maradni. Prukner László vezetőedző ezek alapján alakította át csapatát az elmúlt hetekben, de a paksi jó teljesítmény és a mezőkövesdi győzelem után a Diósgyőrtől mégis kikapott a társaság.

- Akik a múlt héten és az azelőtti héten mentálisan hozták a jó teljesítményt, azok játszottak mst is. De egy hiba 2 perc 30-nál megfordított minden dolgozt, amit szerettünk volna megvalósítani - Prukner László vezetőedző, Kaposvári Rákóczi FC.

A remek formában lévő borsodiak végül 2-0-ra nyertek a cukorgyári gödörben. A Rákóczi védője, Kovács Olivér a múlt héten hiányzott a pályáról.

- A sérülésem rendbe jött, ha a mester bizalmat szavaz, tudom vállalni a játékot. Nem volt jó, hogy kikaptunk 2-0-ra itthon, nehéz helyzetben vagyunk, jól tudom, de nem adjuk fel, és Szombathelyre is úgy megyünk, hogy három ponttal el tudunk kerülni a kiesőhelyről - Kovács Olivér Kaposvári Rákóczi FC.

A vasiak 13 ponttal a nyolcadik helyen állnak, és saját otthonukban mindig jól teljesítenek. A Rákóczi tavaly és két éve is ponttal távozott Szombathelyről.

- Az NB I-ben már nincs olyan csapat, amelyre azt mondhatjuk, hogy verhető. Nehéz mérkőzés lesz, mindenki tisztában van a súlyával, és így is fohgunk pályára lépni - tette hozzá Kovács Olivér.

A találkozóról Babics eltiltás, bank, Horváth és major pedig sérülés miatt hiányzik majd. A mérkőzés szombaton este 8 órakor kezdődik Szombathelyen, a KaposPonton online közvetítésben számolunk be a fejleményekről

Címkék: labdarúgó, kaposvári, nb1, 2013, rákóczi, sport