A sötét mezes kaposváriak jól kezdték a szezont, és a bajnoki szünet után is a jó eredmény elérése volt a céljuk. A jó erőkből álló Győr ellen nem hozott gólt az első félidő, viszont a 42. percben tíz főre fogyatkozott a hazai együttes. A Bene akadémia növendékeit ez sem hozta zavarba: az 52. percben Böjte, hét perccel később pedig Rácz talált a kapuba. A vendégek erejéből a hajrában csak a szépítésre futotta, így a Miovecz-tanítványok végül 2-1-re nyertek.

- Két hétig edzettünk erre a meccsre, mert két forduló elmaradt. Áttörés volt ez a csapat, mert a győzelemmel ott tudtunk maradni az elején. A kiáéllítás után kétszer annyira akartuk a sikert, mint a Győr, és sikerült - Hadaró Valentin Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U21.

A kaposváriak nem csak eredményesen futballoztak, hanem végig jól küzdöttek ezen a mérkőzésen is.

- Ami az első félidőben agyon agy lehetőség volt, nem valósult meg gól formájában, utána pedig kiélezett szituációkban tudtunk bravúros megoldásokat véghez vinni. Ebből tudtunk gólokat etrmelni, nehéz volt, de mindent megtettek a játékosok, hogy sikerrel jöjjünk le a pályáról - Miovecz Zoltán edző, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U21.

A Bene akadémia U21-es együttese 10 ponttal az előkelő negyedik helyről várja a folytatást.

- Elég jó közösség jött össze, az első csapattól kapunk vissza játékosokat, és ütőképes csapatot tudtunk összerakni - tette hozzá Hadaró Valentin.

A fiúk szombaton 10 órától folytathatják menetlésüket, a Cseri úti pályán a Diósgyőr lesz az ellenfelük.

Címkék: bene, ferenc, labdarúgó, akadémia, győzelem, sport