Teke

A kaposváriak izgalmas csata végén kerekedtek felül 5:3 arányban, és ezzel a hetedik helyre léptek előre a tabellán.

A Közutasok együttese nem szerzett pontot az új évad első négy mérkőzésén, aminek a legfőbb oka a sorsolás volt.

- Mind a négy mérkőzésen vereséget szenvedtünk, ami igazából nem volt meglepő, mert az elmúlt szezon legjobb négy csapatával találkoztunk. Idén is ők pályáznak a legjobb négybe szerintem. Igazából most kezdődik számunkra igazán a szezon, azok ellen a csapatok ellen játszunk, akik a tabella alsó feléhez tartoznak majd - mondta a Közutasok Kaposvári TK szakosztályvezetője, Kálny Krisztián.

Az újonc ajkaiak ellen a győzelem volt a fiúk célja, ehhez azonban jó teljesítményt kellett nyújtani a pályán.

- Az első hazai mérkőzéshez képest 80 fával javultunk a következőre, és remélem, ezt még felül tudjuk múlni. Mindenki egyre jobban belelendül, és remélem, egyre jobb eredményeket tudunk majd elérni hazai pályán - tette hozzá Kálny.

A vendégek a bennmaradás reményében gurítanak ebben a szezonban a mérkőzéseken.

- Nehéz volt, mert a legjobbakkal játszottunk az elején, nem is sikerült olyan jól, ahogy szerettük volna. Talán már kezdünk helyreállni, és azokat a pontokat begyűjteni, ami ahhoz kell, hogy a bajnokságban megfelelően szerepeljünk - értékelt az Ajka Kristály SE játékosa, Nagy Lajos.

Az első sorban Földesi, a másodikban pedig Nagy Gergő szerzett hazai pontot, és ekkor már 67 fa volt a somogyiak előnye. A harmadik körben Sághy járt sikerrel. A Közút végül kereken száz fával dobott többet, mint ellenfele, így elkönyvelhette az 5-3-as sikert. Folytatás két hét múlva, Győrben.

Címkék: teke, győzelem, mérkőzés, kaposvár, sport