diamant


Vidám hangulatban vett részt a Diamant csapata a hétfői bemutatóedzésen: a lányok két bravúros, idegenbeli győzelemmel kezdték a bajnokságot.Oláh János tanítványai előbb 3-2-re verték az MTK-BSE gárdáját, majd 3-0-ra a miskolciakat. Az együttes két olyan klubot győzött le, amely előtte végzett a legutóbbi évadban.

A Diamant négy játékossal erősödött a nyáron. A két feladó, Tobak Eszter és Ihász Dóra mellett visszatért a nyitásfogadó-ütő Rák Rebeka, a center poszton pedig a Kolozsvárról érkezett Stirt (stirt) Kriszta Tímeát láthatja majd a közönség. Nem csak az újak, a régiek is szeretnének előrelépni az idei kilencedik helyről.


Az első hazai mérkőzés pénteken 17 órakor kezdődik a kaposvári városi sportcsarnokban. Az Újpest kerete bővült a nyáron, és a lilák nem titkoltan a négy közé vágynak. A két jó képességű együttes találkozója igazi rangadónak ígérkezik. A belépés ingyenes, ráadásul egy új akcióval is várja a csapat a közönséget: törzsszurkolói albumot adnak ki, és akik rendszeresen látogatják majd a meccseket, a szezon végére összegyűjthetik a Diamant-lányok fényképeit.

Címkék: bravúr, női, röplabda, Diamant, győzelem, Kaposvár, sport