9-9-es döntetlent ért el a Kaposvári Vízilabda Klub együttese a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén szombaton délután, a fővárosban.

Igazi csemegét ígért a két olimpiai bajnok kapus, Szécsi Zoltán és Gergely István párharca, aztán kiderült, hogy ezen a mérkőzésen egy fiatal kaposvári fiú, Juhász-Szelei Norbert lesz a hős. A KVK reménysége nem kevesebb, mint öt gólt vállalt a találkozón, és nagy része volt abban, hogy a végig szoros meccs végül olyan eredménnyel zárult, amely szép reményekre jogosít a visszavágót illetően. A KVK egyébként néhány másodperccel a vége előtt még 9-8-ra vezetett, végül Illés mentette döntetlenre az összecsapást.

A visszavágót már vasárnap 16 órától lejátsszák a városi fürdőben, és jó érzés leírni, hogy immár a KVK számít valamivel esélyesebbnek. Természetesen nem lesz könnyű a mieink dolga, hiszen a Kiss Gergellyel felálló fővárosiak nem feltett kézzel érkeznek Somogyba. Nagyot kell küzdeni azért, hogy a csapat ismét történelmet írjon. Reméljük, a közönség segítségével sikerül kiharcolni a továbbjutást!

Racionet-Honvéd – Kaposvári VK 9-9 (3-3, 1-1, 3-3, 2-2)

Gólszerzők: Kovács P. 3, Koji 3, Kiss G., Illés, Tóth B., illetve Juhász-Szelei 5, ifj. Berta 1, Dőry 1, Surányi 1, Kutasi 1.

Kattintson az alábbi képre és kövesse a mérkőzést a KaposPonton online!

Vizilabda

Címkék: medence, Szolnok, bajnok, vízilabda, Kaposvár, sport