Két győztes mérkőzéssel hangolt a bajnoki folytatásra a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata. Az OTP Bank Ligában sereghajtó somogyiak a Siófok és a ZTE gárdáját is 3-0-ra verték a ligakupában. A Rákóczi-játékosok abban reménykednek, hogy ez a két siker átlendíti őket a holtponton, és a Paks elleni idegenbeli bajnokin is eredményesek lesznek.



- Úgy érzem, nagyon fontos az, hogy jól védekezzünk, és ebből majd nagyon jól menjünk át támadásba, és hogyha sikerül az első félidőben gólt szereznünk, akkor sikerülhet megszereznünk a győzelmet - tette hozzá Balázs Benjámin

A paksi labdarúgócsapat remekül kezdte a bajnoki szezont. Horváth Ferenc tanítványai három győzelemmel nyitották az NB I-et, azóta viszont egy döntetlen mellett két vereségbe is belefutottak.

-Mindenképpen szeretnénk az elején gólt rúgni, mert a tavalyi évben a Kaposvár nagyon jól védekezett. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, Kaposvár az nekünk mindig mumus volt, most se lesz egyszerű, de mindenképpen győzni szeretnénk - mondta el Fiola Attila.

A Rákóczi az előző szezonban kétszer is le tudta győzni a paksiakat. Hazai pályán 1-0-ra, idegenben pedig 2-1-re nyertek a mieink. Mindkét találkozón Balázs Benjamin szerezte a győztes gólt.

-Személyszerint szeretek a Paks ellen játszani, jól szokott menni a játék hála Isten, úgyhogy bízok benne, hogy most már sikerül megszerezni az első győzelmet - mondta Balázs Benjámin.

A Rákóczi mellett szól az is, hogy több mint négy éve nem kapott ki Pakson. A csapat jelenlegi helyzetében különösen fontos lenne, hogy a pénteken 19 órakor kezdődő találkozón se szakadjon meg ez a jó sorozat.

Címkék: kaposvári, magyar, rákóczi, nb1, bajnokság, sport