Nem sok izgalmat hozott az mérkőzés első félideje, a Rákóczi mondhatni uralta a játékot, de különösebben egyik kapu sem forgott veszélyben.

A második félidőre szerencsére egy fokozattal feljebb kapcsoltak a zöld-fehérek, ami már gólokban is megmutatkozott. Kovács Olivér 16-ról eleresztett lövését Kiss még hárítani tudta, azonban Waltner remekül érkezett a lecsorgó labdára és meg is szerezte a Rákóczi első gólját.

Sokat nem kellett várni a másodikra sem. Bőle Lukács kapott remek labdát, szépen pöccintette el a labdát a kifutó kapus fölött, azonban a hálóba tartó labdának segített a siófoki Pécseli is, így az ő öngoljával már kettő volt az előny.

A végeredményt Balázs Benjámin állította be. Kovács Olivér remekül lőtte középre a labdát, amire jó ütemben érkezett a csapatkapitány, és az ötös vonaláról bepöccintette a labdát.

Folytatás jövőhét szerdán, Zalaegerszegen.

Kaposvár, Rákóczi-stadion 100 néző. V.: Botló (Kóbor, Iványi).

Kaposvári Rákóczi FC: Posza – Kovács O., Lucas, Zámbó – Addo (Coroian, 61. p.) , Babic – Okuka (Földes, 77. p.), Bőle, Balázs B., Thiam – Haruna (Waltner, 51. p.).

Vezetőedző: Prukner László
.

FGSZ Siófok: Kis T. – Menyhárt, Pécseli, Fülöp, Varga L. (Nyirtai, 76. p.) – Futó – Gárdos (Turós, 63. p.), Mokánszki, Bogáti (Mester, 67. p.), Mosberger – Szöllősi. 

Vezetőedző:
Horváth Károly.

Gólszerzők: Waltner (60.), Pécseli (61. - öngól), Balázs B. (78.)


Címkék: magyar, bajnokság, nb1, rákóczi, kaposvári, sport