Július közepén állt munkába a Szuper Ligás kaposvári férfi tekecsapat, és azóta készül az új évad küzdelmeire a Szántó utcai csarnokban. A személyi változásokról a Közutasok Kaposvári TK szakosztályvezetőjénél érdeklődtünk:

"Az egyik legjobb játékosunk, Pintér György távozott tőlünk, és Rapatyi Richárd úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a játékot. Ők ketten a távozók, a nayberki csapata viszont nem nevezett az NB I-es bajnokságba, így tőlük tudtuk megerősíteni a keretet. Tőlük jött a felnőttekhez Lelovics Zoltán és Németh Tibor, illetve az ifjúsági csapatba hívtuk Buzsáki Bálintot" - mondta el a KaposPontnak Kálny Krisztián.

teke


Annak, hogy a Nagyberki-Attala csapata az idei évben nem nevezett az NB I-es bajnoskágba, főként anyagi okai voltak: elfogytak mellőlük a szponzorok. Így azt a módszert választották, hogy kölcsönbe elmehetnek a játékosai és ha talpraállnak, újrakezdik a tekét. Igaz, akkor első körben alsóbb osztályban kell indulniuk.

A kaposvári fiúk két felkészülési tornán vettek részt: a fővárosi Fradi Kupán és a hazai rendezésű Tamás József emlékversenyen egyaránt a második helyet szerezték meg. A formálódó csapat szombaton, a Ferencváros otthonában kezdi meg szereplését, egy héttel később pedig, a Répcelak ellen a hazai bemutatkozás következik a programban.

Címkék: Attala, liga, NB I., bajnokság, kupa, csapat, teke, Kaposvár, sport