A Ferencváros vendégjátéka után bő két héttel ismét neves vendéget fogadott otthonában a siófoki együttes. Lányaink a világ egyik legjobb csapata ellen mérhették fel, hol tartanak a munkában. Golovin Vlagyimir vezetőedző a kezdés előtt elmondta: sokat dolgoznak a játékosok, és jó úton járnak, de még van tennivaló a három hét múlva kezdődő pontvadászatig.

A találkozó első gólját a győri Hornyák Ági lőtte, Bogdanovic gyorsan egyenlített egy szép góllal. Ezután újra a siófokiak jutottak előnyhöz, és három találattal sikerült ellépni. Bátran és pontosan kézilabdáztak a mieink, és sok volt a tapsot érdemlő megmozdulás. Deáki és Léránt is nagy gólt lőtt, a Győr 8-8-nál tudta utolérni a somogyiakat.

A hazaiak időkérése után a Rába-partiak vették át az irányítást. Pastrovics továbbra is remekelt a kapuban, Görbicz Anita azonban pályára lépése után nagyot lendített csapata játékán. Az első félidő vége a győrieké volt, a játékrészt Léránt gólja zárta, így alakult ki a 13-18-as eredmény.

A térfélcsere után Lunde kapus lehúzta a rolót, Szepesi góljával pedig már tíz góllal járt előrébb az ETO. A folytatásban egymás után három góllal zárkózott a Siófok, mjd Szalai után Léránt szerzett gólt. A csereként beállt Pásztor kapust Bogdanovic egy hetessel avatta fel, a végén viszont már csak egy-egy villanásra futotta a cápalányok erejéből.

Az SKC újabb hasznos, tanulságos előkészületi mérkőzést vívott.

Siófok KC-Galerius Fürdő - Győri Audi ETO KC 25-37 (13-18)

Gólszerzők: Léránt 6, Bogdanovic 4, Szamoránsky 3, Deáki 2, Erdősi 2, Varga N. 2, Dajka 1, Németh Cs. 1, Polics 1, Szabadfi 1, Szalai 1, Termány 1, illetve Görbicz 8, Rédei-Soós 5, Tervel 5, Löke 4, Bognár-Bódi 4, Kovacsics 3, Bulatovic 3, Orbán 2, Szepesi 2, Hornyák Á. 1.

Címkék: fürdő, galerius, nb1, siófok, sport